Skip to main content

Projektdata


Bygherre

PFA Ejendomme

Beliggenhed

København

Rådgivningstype

Ingeniørrådgiver, installationer og brand

Samarbejdspartnere

BBP Arkiktekter, Bøgh Konstruktioner

Areal

8500 m²

Byggesum

Fortrolig

År

2021 – 2023

Entrepriseform

Hovedentreprise

Stade

Projektforslag afleveret

Frederiks Kaj 6


Ambitionen er at skabe et moderne og attraktivt flerbrugerhus i de tidligere domicilbygninger. Der er tale om en unik og markant bygning med fantastisk beliggenhed ved vandet, men trænger til en større modernisering og et nyt, moderne udtryk. Vi har hjulpet til arbejdet med vores ekspertise inden for installationer og brand. Huset vil være delvist i drift undervejs, så vi har taget særlige hensyn i planlægningen af arbejderne.

Dette tidligere domicil bliver omdannet til et moderne flerbrugerhus, hvor der etableres gode arbejdspladser og lækre fællesfaciliteter. Den markante bygning får et tiltrængt løft på både installationer og æstetik, så den i fremtiden kan danne rammen om en god arbejdsdag.

Vi har bl.a. stået for tekniske installationer og indeklima i projektet, og arbejdet på at skabe fleksible og fornuftige løsninger. Det betyder fx at vi har genbrugt løsninger, hvor det har givet mening, og opdateret og fornyet hvor det var nødvendigt for at skabe løsninger der kan bruges i mange år og som skaber gode vilkår. Desuden har vi stået for brandrådgivning.