Skip to main content

Profil: JL Engineering A/S


Vi er rådgivende ingeniører med speciale inden for tekniske løsninger, bæredygtighed og brand i alle typer byggerier i Hovedstaden og på Sjælland . Vi varetager den komplette ingeniøropgave i flere byggeprojekter, hvor vi bidrager med vores brede erfaringer og store netværk af faste samarbejdspartnere. Sådan sikrer vi dig kompetent og fleksibel rådgivning.

Hver dag bruger vi vores faglighed til at skabe løsninger, som lever op til vores kunders ønsker og behov, og som bidrager til bedre og mere bæredygtige byggerier. Hvad end vi arbejder med mindre renoveringsopgaver eller store nybyggerier, bringer vi vores kompetencer i spil så tidligt som muligt. Sådan skaber vi en optimal kombination af de forskellige discipliner i byggeriet.

Forener performance og æstetik

Vi har fokus på sammenhænge i byggeriet med omtanke for den helhed, som byggeriet indgår i, bl.a. gennem vores gode forståelse for funktionelle, æstetiske og bæredygtige hensyn. Vi arbejder f.eks. med bygningens totaløkonomi og projekterer efter reelle behov, og indarbejder innovative tiltag, som sikrer fleksibilitet, lang levetid og optimal forbrug af energi.

Du vil opleve, at samarbejdet med os er præget af en kreativ, tværfaglig og løsningsorienteret tilgang, så vi kan skabe gennemtænkte løsninger for dig og dit projekt.

Rådgivning i øjenhøjde

Vi bruger vores tværfaglige tilgang i samarbejdet med de andre involverede i byggerierne, og således har vi kunnet udvikle os til at kunne arbejde på store, komplicerede projekter og etablere faste samarbejdsaftaler med eksperter, som vi kan inddrage i projekterne. Derfor håndterer vi ofte den samlede ingeniøropgave, med bl.a. brand, DGNB, konstruktion, energi og indeklima.

JL Engineering er en ambitiøs, robust og kompetent virksomhed, der er godt rustet til at arbejde på morgendagens byggerier. Gennem samarbejde, faglig udvikling og rådgivning i øjenhøjde, glæder vi os til at skabe endnu flere moderne og funktionelle byggerier af højeste kvalitet.

Identifikation

JL Engineering A/S
Nygårds Plads 9
2605 Brøndby

CVR: 32890938

T: +45 4342 0102

Startår: 2010
Antal medarbejdere: 40+

Arbejdsområder

Renovering, ombygning og nybyggeri af:

  • Skoler og institutioner
  • Kontor og erhverv
  • Industri og Laboratorier
  • Pleje og sundhed
  • Huse og lejligheder

Geografi

Beliggende i Brøndby med projekter i Hovedstaden og resten af Sjælland.