Skip to main content

Arbejdsmiljørådgivning


Hos JL Engineering er vores mission at medvirke til at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø for alle parter i dit byggeprojekt.

Vi tilbyder

Uvildig arbejdsmiljørådgivning

I alle faser af byggeriet – fra projektering og udførelse til drift og vedligeholdelse af byggeriet.

Granskning / kvalitetssikring af projektmaterialet

I forhold til overholdelse af Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 110 om projekterendes pligter. 

Som det 3. øje

På vegne af bygherren løbende at kontrollere, at koordineringsindsatsen under både projektering og udførelse varetages af den udpegede arbejdsmiljøkoordinator indenfor de aftalte rammer.

Kursus ”Arbejdsmiljøkoordinator (P)⁺”

For uddannede arbejdsmiljøkoordinatorer hos bygherrer, rådgivere og entreprenører, som har behov for mere viden om arbejdsmiljøkoordinering under projekteringen. Læs mere her

Læs mere om

Kontakt os

Kontakt

Har du brug for en pålidelig partner og arbejdsmiljørådgiver i alle byggeprojektets faser? Så er JL Engineering samarbejdspartneren for dig.

Vi tilbyder kvalificeret rådgivning, professionel granskning og skræddersyet uddannelse, så du kan opnå et sikkert og sundt arbejdsmiljø på dit byggeprojekt. 

Leif Pugé

Skriv til os

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Når du indtaster og sender dine kontaktoplysninger i denne formular, videregiver du personoplysninger til os. Vi behandler dine data i overensstemmelse med GDPR-forordningen. Oplysningerne videregives aldrig til tredjepart. Læs om vores privatlivspolitik her.