Skip to main content

En hverdag med mening


At gøre en forskel er et spørgsmål om attitude. Og det er præcis det, som kendetegner vores kollegaer og JL Engineering som arbejdsplads: Vi insisterer på, at vores hverdag og arbejde skal give mening, vi skal lave kvalitet og vi skal have det sjovt.

Attitude, som gør en forskel

Vores ambition er at løse vores opgaver bedst muligt for kunden – ikke billigst muligt. Og det gør vi ved at være de dygtigste til det, vi laver. ​​Derfor får alle sat deres talenter og kompetencer i spil, uanset om du er nyuddannet, erfaren i branchen eller det midt imellem.

Vi er summen af alle vores kollegaers indsats – fra praktikanten til den erfarne projektleder – og vi ved at resultatet bliver bedre, når alle bidrager. Det er dét, der karakteriserer os.

Vi har den perfekte størrelse, og er store nok til at løfte de store og komplekse opgaver – og små nok til at alle kender alle.

Faglighed med attitude – på din måde

Vi tror ikke på «one size fits all». Til gengæld ved vi, at kvalitet trumfer alt. Her arbejder du ikke kun i enkelte dele af projektet, men i alle byggeriets faser. Det kræver høj faglighed, gåpåmod og lyst til at lære nye kompetencer. Og det kræver, at vi hjælper hinanden, sparrer og samarbejder. Derfor tænker vi i helheder, og kan med stolthed sige, at vi laver gode projekter.

Det giver mange muligheder. Her præger vi nemlig hver især vores egen udvikling og muligheder. Hvis der er en vej, man har lyst til at udforske, skal man ikke igennem et hierarki for at opnå det. For man får det ansvar, man har mod på. ​

Og med den attitude, udvikler vi os sammen, i takt med vores projekter.

Dedikeret til dig, hinanden og fællesskabet

Vi er ambitiøse mennesker, i et familiært miljø. Hos os er der plads til alle – bare ikke til spidse albuer.

For vi er nemlig af den overbevisning, at det er sjovest at gå på arbejde, når man kender og inspirerer hinanden. Derfor er kvalitet ikke kun noget, som vi lægger i vores projekter, men også i den tid, vi bruger med hinanden. Det mærkes tydeligt på det gode samarbejde på tværs af fag og funktioner, og latteren, der ofte runger på kontoret. Og når vi holder arrangementer, tager på ture, eller bare har det hyggeligt sammen.

Med den attitude, har vi skabt en særlig atmosfære der gør, at vi ikke kun elsker vores arbejde – men at arbejde netop her i JLE.

Plads til dig

Vi lægger mange ressourcer i at skabe en arbejdsplads, som man lyst til at være en del af. Lyder det som noget for dig, så er vi altid på udkig efter vores næste gode kollega. Du kan se efter ledige stillinger i boksen til højre, sende os en uopfordret ansøgning eller bare tage fat i os, hvis du mener at du vil passe godt ind.

Hos JLE er her plads til alle – også til dig.

Dine kommende kollegaer siger blandt andet:

”Jeg stifter bekendtskab med hele byggeriet, ikke kun specialer og dele af processen.”

”Jeg har aldrig hørt, at der er blevet sagt nej til efteruddannelse. Tværtimod bliver man opfordret til at uddanne sig.”

”Jeg græder minimum én gang om ugen – af grin.”

”Her behøver man ikke gå i skjorte, slips og blankpolerede sko. Der er plads til alle.”

Ledige stillinger

Mød dine kommende kollegaer