Skip to main content

Projektdata


Bygherre

Gladsaxe Kommune

Beliggenhed

Søborg

Rådgivningstype

Installations- og Energirådgiver

Samarbejdspartnere

RUBOW Arkitekter, Anders Christensen Rådgiv. Ing., Gade Mortensen Akustik

Areal

1500 m²

Byggesum

30 mio. kr.

År

2019 – 2021

Entrepriseform

Hovedentreprise

Stade

Afsluttet

Børnehuset Paletten


Transformation af det tidligere Blaagaard Seminarium til ny daginstitution. Vi er, i samarbejde med de andre team-medlemmer, totalrådgiver på renoveringen og ny tilbygning, som skal resultere i en moderniseret, svanemærket bygning med plads til 8 børnegrupper. Vi har bl.a. ansvaret for energirenovering og indeklima.

I samarbejde med bygherre, har teamet faciliteret en omfattende brugerproces, som har klarlagt ønsker og behov til det nye børnehus. Institutionen bliver dermed et moderne børnehus, der tager hensyn til brugernes behov, i en bygning af høj arkitektonisk kvalitet. Ligeledes har vi, i samarbejde med driftspersonalet, fokus på at skabe et bæredygtigt energidesign med driftssikre og vedligeholdelsesfrie løsninger. Dette bidrager bl.a. til den dokumenterede bæredygtige profil.

Indeklimaet bliver væsentligt forbedret i børnehuset, hvor vi bidrager med solide kompetencer inden for ventilation og belysning, således at indeklimaet bidrager til en god hverdag fyldt med leg og læring. Vi har desuden stået for brandstrategi og commissioning.

Børnehuset Paletten er det første svanemærkede børnehus i Norden og blandt de sidste 3 nominerede i Renoverprisen 2022.