Skip to main content

Mads løfter de bæredygtige ambitioner

03-04-2024

Vi vil gerne blive bedre til at skabe de mest bæredygtige byggeprojekter og hjælpe kunder og samarbejdspartnere i mål med ambitionerne. Derfor er vi virkelig glade for at have fået Mads som ny kollega.

Mads er startet som fagleder for energi, indeklima og bæredygtighed og vil hjælpe med at identificere bæredygtige potentialer i projekterne – og sikre at de bliver ført ud i livet. De kan være i både små og store projekter, hvor vi vil hjælpe med at vælge de bedste løsninger. Desuden kan Mads også hjælpe med certificering af bæredygtighed – bl.a. DGNB certificering.

Kæmpe velkommen til Mads.

Hvad ønsker du af din arbejdsplads?

20-03-2024

Hvis det handler om at arbejde med høj kvalitet, muligheder og ansvar, fede projekter og verdens bedste kollegaer, så har vi måske en ledig stilling for dig:

Lige nu søger vi:
– En knivskarp projektleder
– En certificeret brandrådgiver
– En lysende el ingeniør
– En van(d)vittig dygtig VVS ingeniør

I JLE sætter vi kvalitet over alt andet og bruger vores faglighed og erfaring i arbejdet på spændende projekter. Og så skal det være sjovt! Vi har masser af sjove arrangementer og de bedste kollegaer, som gør hverdagen fantastisk.

Vil du være en del af det?
Så læs mere her.

Vi elsker renovering og transformation

14-03-2024

Og derfor er det også fedt at se flere af vores projekter blandt de indstillede til Renoverprisen. Blandt andet Bredgade 40, som I kan læse mere om her.

Den historiske ejendom i hjertet af København har fået et kærligt og tiltrængt løft. Det oprindelige udtryk og arkitektur er vakt til live og samtidig har vi skabt et moderne tekniske projekt, som bidrager til en god hverdag for brugerne – bl.a. med et godt indeklima.

Projektet får også stor ros i indstillingen for vores arbejde med ventilationsanlægget, som ellers var udfordret af de bærende konstruktioner: “Projektet er, dette til trods, lykkedes med at integrere mekanisk ventilation og tekniske installationer i et nyt specialdesignet loft, der er placeret over bjælkeniveauer. Dette er gjort gennem en nøje 3D scanning og registrering af bygningen, herunder alle eksisterende gennembrydninger i betonbjælker. I nært samarbejde mellem arkitekt- og ingeniørdiscipliner, er det lykkedes at genanvende alle gennembrydninger og etablere et ventilationsprojekt, som tillader fri indretning af lejemål uden ændringer i ventilationsinstallationerne.”

For os, er Bredgade 40 et rigtig fedt projekt og et godt eksempel på, hvordan man kan modernisere ældre ejendomme, så de performer på en god måde og skaber gode rammer for brugerne i mange år fremover. Det er også et godt eksempel på, hvor langt vi kan komme, når vi samarbejder på tværs af fagene.

Læs mere om indstillingen her: https://renover.dk/projekt/bredgade-40/

Nikolaj er certificeret brandrådgiver

11-03-2024

Nikolaj har i dag bestået den afsluttende prøve og kan dermed kalde sig certificeret brandrådgiver (BK2). Det er virkelig godt gået.

He’s back

05-03-2024

For ca. 6 måneder siden sagde vi “tak for denne gang” til vores gode kollega, Claus Burfelt. Han havde fået en unik mulighed, som selvfølgelig måtte prøves.

Men i fredags kunne vi heldigvis sige “velkommen tilbage” til Claus. De gode projekter og kollegaer lokkede her i Brøndby.

Vi har savnet Claus’ store viden, excel-nørderi og høje grin. Dejligt at have dig tilbage.

FodboldtrøjeFredag

01-03-2024

Ikke alene fordi det er sjovt at trække i favorittrøjen, men også fordi det gør godt! Vi har nemlig valgt at gøre det til en dag hvor vi laver noget sjovt i løbet af dagen mens vi donerer.

I dag har vi bl.a. kastet med (skralde)papirskugler og uddelt Insights-styrkekort til hinanden – JLE donerer ekstra for hver kugle, der rammer og for hvert kort uddelt. Der har været stadionplatte til frokost og mon ikke vi slutter af med et par fadøl i fredagsbaren.

Som altid matcher JLE kollegaernes donation og dobler op, så vi får sendt et pænt beløb afsted til Børnecancerfonden. Vi er virkelig glade for at være med og donere. 

Valdemar er færdiguddannet

13-02-2024

Vores gode kollega Valdemar Deleuran er blevet færdiguddannet som Diplomingeniør inden for Bygningsinstallationer og Energi fra DTU.

Valdemar startede som praktikant hos os for to år siden, og har siden også været ansat som studiemedhjælper. Nu er han endelig færdig med studierne og er heldigvis fortsat hos os som VVS og ventilations Ingeniør.

Valdemar er allerede i gang med granskning og projektering af spændende projekter.

Vi er virkelig glade for, at du fortsætter udviklingen med os.

To glade ansigter

05-02-2024

Disse to glade herrer er startet hos os:
Nikolaj Norheim Hansen er startet som brandrådgiver og skal bidrage til vores rådgivning inden for brandstrategi og -sikkerhed. Vi er virkelig glade for at have forstærket holdet med Nikolaj og ser frem til hans kompetencer og viden på området.

Dennis Bjerre Reinholdt er i gang med sin VVS installatør uddannelse på KEA og er i den forbindelse startet hos os i praktik. Han vil være her de næste måneder og lære mere om rådgivning.

KÆMPESTORT velkommen til dem begge to. 

Jubilarer

30-01-2024

Her er Charlotte, Gustav og Jesper – og de skal fejres.
De har alle tre været hos os i 5 år, og det har vi fejret i dag, traditionen tro.

De har alle tre været en vigtig del af vores udvikling og vi er enormt glade for, at de er en del af JLE og har udviklet sig selv her. Charlotte har bygget på og er en særdeles kompetent TD’er inden for tekniske installationer. Gustav er gået fra praktikant, til VVS ingeniør og nu projektleder. Og Jesper er gået fra VVS ingeniør til certificeret brandrådgiver.

Kæmpe tillykke til jer og til os.

Dyskærgaard

23-01-2024

Transformation af en klassisk trelænget gård fra 1920’erne til moderne og lækkert hovedsæde for Liljeborg.

Vi er superglade for at bidrage til dette spændende projekt med teknisk rådgivning, energidesign og brandstrategi, og har samarbejdet med gode kræfter hos Cornelius Vöge og Eduard Troelsgård om realiseringen af projektet.

Vi er især glade for at arbejde på endnu et projekt, hvor vi bevarer og moderniserer frem for at rive ned og bygge nyt. Transformation, ombygning og renovering giver mening på mange måder – men særligt fordi vi forlænger bygningernes levetid og gør dem til attraktive som arbejdspladser, boliger eller institutioner, og dermed sparer en masse ressourcer og CO2, som skulle bruges til nybyggerier.

Tak for muligheden og samarbejdet. 

Mads er ny mand på holdet

04-01-2024

Mads er en garvet ingeniør og specialist inden for ventilation, CTS og laboratorier, og han kommer til at arbejde som projektleder hos os og bidrage til mange af vores komplekse projekter.

Det er vist hvad man kalder for en god start på et nytår.
Rigtig godt nytår. 

Rigtig glædelig jul og godt nytår

22-12-2023

Vi håber, at julefreden er ved at sænke sig rundt omkring på kontorerne og at I alle sammen er ved at begive jer hjem på en fredfyldt juleferie. Inden det hele lukker helt ned, vil vi gerne ønske jer en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Mange tak for et godt 2023. Vi glæder os allerede til 2024 og alle de spændende projekter, vi sammen skal lave.

Halvvejs til juleaften og vores ønsker er allerede gået i opfyldelse.

12-12-2023

Vi har længe ønsket os et par dygtige og søde kollegaer, og det har vi fået – endda længe før juleaften. For allerede den 1. december startede Jakob og Mathias hos os.

Jakob er startet som VVS ingeniør, og kommer med flere års god erfaring som rådgiver inden for VVS tekniske anlæg. Mathias læser til dagligt på DTU og er startet som studentermedhjælper i vores brand-team.

Både Jakob og Mathias har allerede bidraget til den gode julestemning, og vi håber I vil hjælpe os med at byde dem velkommen.

Hvis du også vil sprede lidt juleglæde, så kan du sagtens nå at komme med på JuLEmandens artig-liste og blive vores nye kollega. Bare se her hvordan: https://career.hitalento.com/jl-engineering/

Vi har en julebagermester

06-12-2023

Hvert år sørge vores kollega, Kevin, for at fylde vores maver med fantastiske julesmåkager.

Godt vi har en hel december til at komme igennem de søde sager.

Vi tænker i helheder

05-12-2023

Hvis du er bygherre og har 2 eller flere entreprenører i gang på byggepladsen samtidig, er du lovmæssigt forpligtet til at koordinere sikkerhedsarbejdet. Ikke kun under udførelsen, men også allerede under projekteringen.

Vores kollega, Leif Pugé, er én af de mest erfarne arbejdsmiljøkoordinatorer, og står for vores rådgivning på området. For ham er det en vigtig kæphest at tænke i helheder og få sat fokus på sikkerhed, udførelse og bygbarhed tidligt i projektet. Det sparer dig som bygherre for den tid og de penge, som du ellers risikerer at skulle bruge på ekstraarbejder og yderligere sikkerhedsforanstaltninger.

Ved at tænke hele byggeprocessen igennem – og altså huske arbejdsmiljøkoordineringen – allerede i projekteringsfasen, kan du både forhindre ulykker og minimere risikoen for forsinkelser og fordyrelser.
Vi kan hjælpe med arbejdsmiljøkoordinering i både projektering og udførelse. Det er en vigtig del af helheden i byggeriet, at sikkerhed og sundhed tænkes ind så tidligt som muligt.

Tag fat i Leif, hvis du også tænker i helheder og vil have bedre byggeri.

Julefrokost 2023

01-12-2023

Se lige de søde, glade mennesker – vores gode kollegaer. 
Årets julefrokost er startet i det tidligere fængsel i Vridsløselille, hvor vi prøvede de sjove Escaperooms – og vi slap heldigvis alle sammen ud. 

Efterfølgende fik vi serveret en herlig middag på Babylon, hvor festen fortsatte til ud på natten. 

God weekend. 

Holistisk tilgang renoveringer er win-win-win

11-11-2023

Vi arbejder på at forene bygningernes performance og æstetik for at skabe unikke arbejdspladser, hjem og klasselokaler. Og i samarbejdet mellem ingeniør, arkitekt, entreprenør og bygherre, ligger nøglen til de bedste resultater.

Over de sidste mange år, har vi arbejdet på en del transformationer og ombygninger af både boliger, erhverv og institutioner. Vi har – sammen med arkitekter, ingeniører og entreprenører – skulle omdanne gamle, slidte, udtjente bygninger til moderne, bæredygtige arbejdspladser, hjem og legerum. Det er ikke altid nemt.

Men det er oftest den bedste løsning, at opgradere, bevare og forskønne ældre ejendomme frem for at rive ned og bygge nyt. I de svære situationer, kan man ofte blive fristet til at stå på sit eget felt og sige ”sådan skal det være”. Men det er vores oplevelse, at det skaber hovsa-løsninger og usammenhængende løsninger, som ikke gør gavn for nogen.

Vores tilgang til renoveringer er løsningsorienteret og kreativ. Vi skal finde løsningerne i fællesskab, så vi i højere grad kan bevare og opgradere bygninger. Det kan godt være, der skal indgås et kompromis hist og her, men det er som regel bedre i sidste ende, hvor det handler om at få en bygning til at performe bedst muligt, på en bæredygtig måde og med alle tænkelige hensyn til indretning og æstetik.

Det har vi fortalt lidt om i seneste nummer af Byggeri + Arkitektur, som du kan læse her.

Rasmus er startet

07-11-2023

Rasmus Thode Christensen er startet som projektleder og ingeniør inden for kloak og VVS – og det er vi simpelthen så glade for.

Den 1. november havde Rasmus første dag hos os og vi ved allerede at han er hamrende dygtig, en særdeles god kollega og en ivrig cykelrytter. Det er med andre ord, en rigtig god nyhed.

Vi glæder os til at lære Rasmus endnu bedre at kende – og det kan I også.

Besøg på SLUS og J Dag

03-11-2023

Vi har besøgt sluseholmen skole i dag, som vi netop har afleveret efter 4 års hårdt arbejde. Sikke et syn at få set det endelige resultat.
Og ovenikøbet på en j dag.
God weekend

Et grønt klasselokale

25-10-2023

Der er indarbejdet flere grønne og bæredygtige løsninger i byggeriet af Sluseholmen Skole i København. Men noget helt nyt er, at eleverne får mulighed for at arbejde med selve bygningen, løsningerne og forbruget, når de skal lære om natur og klima.

Én af de mange sjove tiltag på den nye skole er regnvandsopsamlingen. På regnvejrsdage vil regnvandet fra taget af hallen blive opsamlet og ledt via en å gennem lege-niveauerne. Herefter løber regnvandet igennem et ret unikt læringsrum, inden det havner i en opsamlingstank. Det opsamlede regnvand bliver brugt i et drypvandsanlæg, som vander skolens beplantning, når det ikke regner.

I læringsrummet, hvor man bl.a. lærer om genanvendelse af regnvand, er det også muligt at lære om energi fra solceller, hvad der sker hvis man åbner et vindue mens man har tændt radiator, og meget andet.

Det er et af flere eksempler på løsninger, som både er smarte, bæredygtige og gør det muligt for børn og unge at lære af det.

BEK110 skaber bedre projekter for alle

19-10-2023

Ikke alle ved det, men arbejdsmiljølovens bekendtgørelse (110) om projekterendes pligter kan hjælpe til at skabe endnu bedre, bygbare og driftsvenlige projekter. Derfor har vi også indarbejdet det som et fokusområde hos os, så det bliver en naturlig del af vores tværfaglige projektering og kvalitetssikring.

Vi ved, at kvalitet trumfer alt. Det kræver høj faglighed, gåpåmod og lyst til at lære nye kompetencer. Og det kræver at vi hjælper hinanden, sparrer og samarbejder. Derfor er det også fedt, at vi har fået indarbejdet processer, som skærper opmærksomheden på arbejdsmiljø – bl.a. takket være Leif Pugés ekspertise.

Ved at identificere og forebygge sikkerhedsrisici sikrer vi, at vores projekter er bygbare og driftsvenlige. Det handler fx om at undgå nedslidning, ulykker og andet, som kan skabe problemer på byggepladsen. Det gør vi blandt andet, når vi arbejder systematisk og målrettet med at håndtere lovgivningens krav om arbejdsmiljø i projekteringen. Det betyder også, at vi bidrager til en bedre byggeplads, færre fejl og alt i alt et bedre projekt for os projekterende, entreprenøren og bygherre.

Lun nyhed på gråvejrsdag

06-10-2023

På sådan en grå og regnfuld fredag, luner det med en god nyhed. Peter Raahauge Duhn er startet hos os som el ingeniør og projektleder – og det er vi helt vildt glade for.

Peter har en baggrund som elektriker og maskinmester, og har arbejdet som rådgiver i flere år. Hos os kommer Peter til at arbejde med en række forskellige el-projekter og I kan godt glæde jer til at samarbejde med ham.

Hjælp os med at byde Peter velkommen.

Hyggelig eftermiddag på Classic Car House

03-10-2023

Her til eftermiddag inviterede vi kollegaer og familier til en rundvisning med spændende fortællinger om de flotte, klassiske biler på det nyåbnede classic car house i Lyngby – oveni købet krydret med gode historier om byggeriet fra bygherrerådgiveren.

Det er klart et besøg værd.

Tid til en fejring

29-09-2023

Vi har aldrig været særlig gode til at fejre os selv, selvom der ofte har været god grund til fejringer. For mange af vores gode kollegaer har været her i mange år, og derfor har vi nu startet en ny tradition:

Vi skal fejre kollegaer.
I dag har vi så fejret Jesper Christensen, Morten Nørager Christensen, Thomas Nielsen, Ken Pedersen, Charlotte Marsengo, Jeppe Nielsen og Emilie Jensen, som har været ansat her i 10 og 5 år.

Det er ret godt gået i et firma, der “kun” er 13 år gammelt.
Vi glæder os allerede til at fejre mange flere kollegaer de kommende år.

Sluseholmen Skole er afleveret

15-09-2023

Et kæmpestort projekt, som vi har arbejdet på i 4,5 år, er nået til sin afslutning – og sikke en flot bygning.

Inden længe rykker børnene ind på skolen. Den nye skole skal danne gode rammer for ca. 840 elever, som hver dag kan nyde de fede faciliteter. Men inden skolen fyldes med fordybelse, læring og leg, kan vi nyde de smukke bygninger.

Vi er selvfølgelig særligt glade for varmecentralen – hele skolens (tekniske) hjerte.
Det er både pænt, godt lavet og veldisponeret. Vores arbejde har bl.a. sikret at der er et godt indeklima på skolen, som understøtter en god hverdag med leg og læring.

1.000 tak for et godt samarbejde til bygherre Københavns Kommune, entreprenør, BAM Danmark, og vores rådgiverkollegaer fra JJW arkitekter, Thing Brandt Landskab, Keingart Space Activators, ABC, Via Trafik og Gade & Mortensen Akustik.

Hos os, har SLUS fyldt meget for mange i de 4,5 år. Mange kollegaer har ydet en kæmpe indsats og det er fantastisk, at vi er nået så godt i mål. Vi klapper os selv på skulderen også.

Vi glæder os til at dele flere gode historier og fede features fra en meget speciel skole.

Der er fuld fart over feltet

04-09-2023

Vi giver den altid gas – både i projekter og i sammenholdet. Så det er næppe nogen overraskelse, at vi også løber ekstremt skarpe tider til DHL-stafetten.

Vi deltog med hele 3 hold og et imponerende heppekor til årets DHL stafet i København.

Bliv klar til Superligaen

29-08-2023

Det hjalp vi Hvidovre Kommune og Hvidovre IF med at finde ud af, da de endelig kom tilbage til det fine selskab i foråret. Så snart de havde sikret oprykning, gik vi i gang med at gøre Hvidovre Stadion klar til Superliga-kampe, hvor der er helt andre krav.

I slutningen af maj 2023, stod det klart, at Hvidovre IF skulle spille i landets bedste fodboldrække fra starten af august. Samtidig var alle i kommunen og klubben klar over, at klubbens hjemmebane slet ikke var gearet til de mange tilskuere, ekstra opmærksomhed og sikkerhed, som er nødvendigt til superligakampe.

Som kommunens projektleder for opgradering og udvidelse, hjalp vi – og mange gode partnere – med at få udvidelsen i mål. Nye mobile tribuner, forbedrede VIP-faciliteter, opdatering af installationer til lyd og lys, plads og teknik til TV-produktion samt skærpede sikkerhedsforanstaltninger er blot nogle af de tiltag vi er kommet i mål med – alt sammen med en ekstremt stram tidsplan.

Men det lykkes, og Hvidovre IF har allerede budt flere modstandere op til kamp på det opgraderede stadion.

Skal din bygning også være klar til Superliga eller det der ligner? Så tag da endelig fat i Jess Friberg-Larsen, som har ekspertisen 💡🏆

Mød Camilla

17-08-2023

Her er Camilla, som er fysioterapeut og massør. Hver torsdag besøger hun os med sin briks og giver en grundig behandling til de kollegaer som ønsker det. Selvom det både siger knæk og bræk, når vi bliver rettet ud, er det et meget populært tiltag.

Hvor heldig har man lov at være?

10-08-2023

Vi har været så heldige, at vi har fået en ny, supersej kollega. Susanne Madsen er startet som teknisk designer hos os og er allerede i fuld gang. Hun kommer med rigtig god erfaring og viden, som vil komme projekterne til gavn – og højt humør som vil passe godt ind hos os.

Byd Susanne rigtig godt velkommen til JL Engineering.

JLE SOMMERFEST 2023

30-06-2023

Sommerferien nærmer sig, men vi har heldigvis nået at samle holdet til en god sommerfest.

Vi har spillet disc golf og resten af aftenen står den på smagning og fest hos Copenhagen Distillery.

Rigtig god weekend og god sommer.

Martha aften i JL Engineering

07-06-2023

Udvikling og kulturel dannelse er vigtigt for os i JLE.

Af en mærkværdig årsag har flere kollegaer ikke set den klassiske danske film (måske verdens bedste film), Martha, om de braaave danske sømænd på det gode skib, Martha. Det er der nu lavet om på.

God aften med film og det store kolde bord (desværre uden brottsjö sild).

Ikke på ferie … endnu.

06-06-2023

Troede du, at vi var væk på ferie? Så må du tro om.

For eksempel er der stadig fuld gang i vores gode brandrådgivere, Ernst, Rasmine og Jesper, som stadig knokler derudaf med dokumentation på alverdens spændende byggerier.

Men mon ikke de også snart sætter autosvar på mailen og starter en velfortjent sommerferie.

Vi er her dog hele sommeren, så tag endelig fat i os her.
God sommer

Jobnyt?

31-05-2023

Vil du også dele et fedt opslag om din karriere på LinkedIn? Så har vi en chance, du ikke må gå glip af. 

Vi søger nemlig flere nye kollegaer:

  • En ambitiøs VVS Ingeniør
  • En dygtig El Ingeniør
  • Erfaren Projektleder
  • Certificeret Brandrådgiver

Du kan se alle ledige stillinger her

Vi glæder os til at høre fra dig 🤩✍️

Vi ses på VVS messen

25-05-2023

En del af os er på VVS-messen i Odense i dag. Spændende med input fra gode samarbejdspartnere og leverandører.

Gustav kan hjælpe med AMK-P

15-05-2023

Han har nemlig afsluttet kurset som arbejdsmiljøkoordinator og kan nu også bidrage til projekter med udarbejdelse af PSS og risikoanalyse.

Vi er glade for, at Gustav nu også kan bidrage til dette vigtige arbejde.

Store smil hos JLE

05-05-2023

Det er ikke kun fordi foråret endelig er på vej, at vi smiler ekstra meget for tiden. Leif Pugé, har nemlig også fundet vej hertil og er blevet vores nyeste kollega.

Leif kommer med mange års erfaring inden for arbejdsmiljø og han er allerede i fuld gang med at udvikle vores ydelser inden for både AMK P og B. Vi kommer altså til at kunne tilbyde hjælp til PSS, journaler, overholdelse af BEK 110 og 117 samt meget andet forbundet med arbejdsmiljø og sikkerhed.

Vi er meget glade for at kunne hjælpe med AMK også – men mindst ligeså glade for, at Leif er startet.

Hjælp os med at byde ham velkommen

Et kig under overfladen og bag facaden

03-05-2023

I mandags inviterede vi kollegaer med familier med i Den Blå Planet, hvor vi bl.a. hørte mere om den spændende byggeproces og alle de komplekse, tekniske løsninger

Arbejdet i gang på KU

27-04-2023

Sidste år blev vi tildelt rammeaftalen på ingeniørrådgivning til KU’s Nørre Campus, og derigennem har vi fået mange spændende renoverings- og moderniseringsopgaver. Nogle af de ældre ejendomme, vi er gået i gang med, er kendetegnet ved at have et stort potentiale for forbedringer af tekniske installationer og energiløsninger. Ved at modernisere og renovere, får vi effektiviseret driften og indarbejdet nye, bæredygtige løsninger, hvilket både hjælper på økonomi og miljø.

Et af de første projekter, vi gik i gang med, er udskiftning af samtlige brugsvandsinstallationer på HCØ, hvor David Friis er gået i gang med projektering af Etape 2. David, som også har været byggeleder på den udfordrende etape 1, er blandt andet i gang med koordinering med brugerne i huset, samt det store undersøgelsesarbejde i forhold til de laboratorier, som bliver berørt af arbejderne. Der skal udskiftes rør i hele bygningen fra 1.-5. sal, så der bliver mange spændende udfordringer undervejs i forløbet.

Energirenoveringer

24-04-2023

Vores seje kollega, Jesper Christensen, har fortalt lidt om vores tilgang til energirenoveringer i Berlingske. 

Er energirenoveringer, bæredygtigt byggeri og gode kollegaer noget for dig?
Så har vi en spændende ledig stilling. Læs mere her

Vi søger endnu en ny kollega, som kan hjælpe os med vores bæredygtighedsrådgivning i byggeriet. Du vil få masser af ansvar for at udvikle området, muligheder for at skubbe til den bæredygtige udvikling og seje kollegaer at spare med.

Vi er en virksomhed i vækst og har flere spændende projekter i pipeline – bl.a. mange med et stort potentiale for at implementere grønne løsninger. Desuden har vi en god, proaktiv og ærlig tilgang til arbejdet, som sikrer at vi rent faktisk kan rykke på området og bliver hørt.

Vil du også bidrage til bæredygtigt nybyggeri, indfri potentialet i renoveringerne af ejendomme og fortælle om de seje løsninger vi laver? Så søg stillingen hos os.

PS: du får nogle af verdens bedste og sjoveste kollegaer 

Kunstig intelligens hjælper i hverdagen

18-04-2023

Måske har du hørt om ChatGPT, som er en dialogbaseret kunstig intelligens der kan føre en samtale og besvare opfølgende spørgsmål. Du kan stille komplekse spørgsmål og på sekunder vil den søge hele nettet igennem og komme med et kvalificeret svar.

Det er et meget spændende værktøj, som åbner en helt ny verden af muligheder. Og selvom det er en helt ny teknologi, kan vi allerede nu se flere fordele. Vores gode kollegaer, Ishak Zaaimia og Jacob Gopi Stentoft, bruger bl.a. ChatGPT til at hjælpe med databehandling og automatisering, samt få forklaringer og hurtige svar inden for generelle spørgsmål. De har fx brugt det til at effektivisere vores beregninger inden for energi og indeklima.

Selvom det er et imponerede – og nogle gange sjovt – værktøj, er det stadig en ny teknologi, som er præget af fejl og mangler. Derfor skal man også være varsom og opmærksom på gyldigheden af de svar, man får.

Indtil videre kan vi bruge det til at forsimple nogle processer og hjælpe med standardprocedurer, så vi får nogle hurtigere og mere præcise beregninger. Men der er stadig ingen fare for, at den kan erstatte ingeniørberegninger og -løsninger helt – der er vores menneskelige hjerne stadig langt foran.

Skal du bruge menneskelige, korrekte og effektive indeklima- og energiberegninger? 
Tag fat i os og lad os hjælpe dig videre med projektet – se mere her.

Fællesskab, tillid, kvalitet og sparring

13-04-2023

Det er nogle af de vigtigste værdier for os i JLE. Men hvad betyder det i en travl hverdag? Og hvordan bruger vi det til at spille hinanden bedre?

Vi er taget til Tisvilde på et par inspirerende team dage, hvor vi dykker ned i hvad der gør JLE til noget helt specielt.

Det er utrolig vigtigt, at vi ser op fra projekterne somme tider og kigger hinanden i øjnene. Og det er enormt fedt at være sammen og snakke sammen om hvordan JLE kan blive endnu bedre.

Tak til Jacob Lindeblad og Sara Øllgaard for et par inspirerende og gode dage. Og tak til alle kollegaer for seje og værdifulde bidrag.

God nyhed inden påske

05-04-2023

Vi har både fået påskeæg og en ny kollega. Vi er nemlig så heldige, at Niels S. Nielsen er startet som projekteringsleder hos os. Det er vi meget glade for.

Niels kommer med mange års gode erfaringer fra byggebranchen og vil kunne hjælpe os med projekt- og projekteringsledelse på mange af vores større sager.

Vi glæder os til samarbejdet og håber, I vil byde ham rigtig godt velkommen i JLE.

Rigtig god påske.

Tilbage på skolebænken

30-03-2023

I disse dage er flere af vores gode kollegaer kommet på skolebænken. I samarbejde med Teknologisk Institut har vi nemlig fået skræddersyet et kursus i projektledelse, som tager udgangspunkt i vores måde at styre projekter på.

Formålet er selvfølgelig, at kunne levere en høj kvalitet i projektet hver gang og skabe en god proces for både bygherre, brugere, rådgivere og os.

Hvert projekt er sit eget og der er altid særlige udfordringer. Men vi kan skabe nogle bedre og mere strømlinede processer, når vi tager udgangspunkt i vores fælles projektmodel. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en god projektlederuddannelse til kollegaer, som har mod på at lære nyt og blive endnu bedre til at forstå og styre projekterne.

Vi glæder os til at bruge den nye viden i projekterne, som bliver endnu bedre nu.

El installatør søges

10-03-2023

Er du uddannet el installatør eller bygningsingeniør, og vil du være en del af Danmarks bedste arbejdsplads med gode og dygtige kollegaer? Er du motiveret af frihed under ansvar, tværfagligt samarbejde og kvalitet, så søg endelig stillingen.

Du kan læse mere og søge her

En unik sag nærmer sig sin afslutning

09-03-2023

På Lautrupsgade 13-15 har vi hjulpet bygherre med en stor modernisering og transformation af bygningerne. Sagen handler om et tidligere domicil på ca. 12.500 m2, som er lavet om til et moderne flerbrugerhus og kontorfællesskab.

Vores kollega, Bjarke, har projekteret VVS løsningerne og ført tilsyn undervejs. Han fortæller at projektet har været et rigtigt spændende projekt, fordi man har arbejdet med kvalitet ned i mindste detalje og valgt de rigtige løsninger hele vejen.

Vi har blandt andet udskiftet de gamle 2-vejs kølebafler til nye 4-vejs, som giver langt bedre komfort og bedre styring. I kombination med VAV-regulering og en generel energioptimering, har det medført en meget bedre driftsøkonomi og store energibesparelser.

For os, har det været endnu et projekt hvor vi har kunnet indarbejde gode løsninger af høj kvalitet fra start – og det er fedt, siger Bjarke. Det er noget man er stolt af. Desuden er det lykkes os – sammen med de øvrige parter – at få projektet i mål på trods af en stram tidsplan.

Vi har været totalrådgiver på opgaven og har hjulpet bygherre fra starten med at finde de rigtige løsninger til deres ønsker.

1000 tak for et godt samarbejde til hovedentreprenør Hoffmann, arkitektrådgiver, ZESO Architects, konstruktionsingeniør, KI Rådgivende Ingeniører, rådgiver, Newsec, og bygherre PFA.

Fodboldtrøjefredag

03-03-2023

I dag tager vi fodboldtrøjerne på og støtter et godt initiativ. Det er både sjovt og vigtigt.
Flere af os er derfor trukket i trøjen og endnu flere har valgt at støtte med donationer til Børnecancerfonden. 

Det har pyntet med de farverige trøjer på kontoret hele dagen. Og JLE har valgt at støtte den gode sag ved at matche kollegaernes donation, så vi har doneret dobbelt så meget.

Du kan nå at støtte endnu ved at donere til MobilePay 201717.

God fodboldtrøjefredag og god weekend

Nye lokaler taget i brug

24-02-2023

Det er ikke nogen hemmelighed, at JLE har vokseværk – og derfor breder vi os nu over endnu flere lokationer. Kollegaerne på nygårds plads 3 er ved at være på plads og har inviteret på lidt vådt og tørt.

God weekend

Action

17-02-2023

Der sker ting og sager på kontoret i dag.

Vi optager ny film om livet her i Brøndby – og det bliver ikke kedeligt. Vi glæder os til at vise jer resultatet.

God weekend

Velkommen til Ishak

13-02-2023

Ishak Zaaimia er startet som energi- og indeklimarådgiver hos os i dag.

Det er vi selvfølgelig superglade for, så det blev fejret med kage.

Vi er med på mipim 2023

10-02-2023

Vi sender Jesper og Jeppe på hårdt arbejde i Cannes til mipim 2023.

De vil rigtig gerne snakke om renoveringer og transformationer – og om hvordan vi kan bidrage til bæredygtige og langtidsholdbare bygninger.

Tag fat i Jesper eller Jeppe, hvis du vil have en snak med vores to repræsentanter under sydens sol.

Jesper Christensen: 40223662

Jeppe Nielsen 26257953

Bredgade 40 har fået et tiltrængt løft

07-02-2023

Midt i København, har vi hjulpet Jeudan med en bæredygtig udvikling af den historiske og (for området) atypiske Bredgade 40. Som installationsrådgiver har vi bl.a. stået for en markant opgradering af indeklimaet, samt modernisering af installationerne, så kontorerne fremstår moderne og af høj kvalitet. Desuden bliver ejendommen certificeret med DGNB In Use.

Modernisering og transformation af ældre ejendomme er både smart og bæredygtigt. En god renovering vil nemlig forlænge ejendommens levetid og stadig gøre brug af moderne løsninger, hvilket fjerner behovet for at bygge nyt og samtidig forbedrer bygningens performance.

Vi arbejder altid ud fra at skabe løsninger, som forener bygningens performance og æstetik – og med høj kvalitet for øje. Derfor er vi også meget stolte over, at have afleveret et så flot projekt, som det på Bredgade 40.

Fremragende fredag

03-02-2023

Det har været en rigtig god uge hos os, for vi har fået nye kollegaer. Dennis Vestergaard er startet hos os som praktikant i forbindelse med hans uddannelse som el installatør og Tobias Stokbro er startet som VVS Ingeniør.

Vi er meget glade for at byde dem velkommen
God weekend

Fuld fart på og store smil

25-01-2023

2023 er i fuld gang og vi har fart på. Derfor er vi meget glade for, at vi har fået flere gode kollegaer på kontoret.

Mie Brix Balle er startet hos os som Business Process Manager og Brian Pelby er startet som Projektleder.

Vi er virkelig glade og stolte over at have fået så seje kollegaer.
Byd dem rigtig godt velkommen.

Intern projektlederuddannelse

12-01-2023

Hos JL Engineering understøtter vi vores gode og dygtige kollegaer i deres daglige arbejde, samt sikrer opfølgning på deres udviklingspotentialer.

Vi har i samarbejde med Teknologisk Institut udarbejdet et skræddersyet projektlederkursus for alle vores projektledere, som tager udgangspunkt i JL Engineerings metodikker og projektmodel. Dette for fortsat at sikre vores fælles sprog, ensarte projekt- og projektledelsestilgangen, samt styrke vores i forvejen stærke lederskab på vores projekter.

Udover at skabe motivation, engagement og tilfredshed hos vores søde kollegaer er vi af den stærke overbevisning, at en stærk intern pipeline for vores talenter, er afgørende for vores succes. Kompetenceudvikling er på flere fronter derfor essentielt for, at vi fortsat sikre vores udvikling og vækst, samt fastholder vores i forvejen gode kundetilfredshed.

Er du på udkig efter nye udfordringer?

16-12-2022

Så har vi lige nu flere muligheder til dig, hvis du har lyst til at arbejde med høj kvalitet og verdens bedste kollegaer.

Vi har mange spændende opgaver i pipeline, og du kan se frem til at samarbejde med de skarpeste aktører i branchen om de mest interessante projekter.

Vi søger følgende stillinger:
– Arbejdsmiljøkoordinator
– Brandrådgiver
– El ingeniør
– Energi-, indeklima- og bæredygtighedsrådgiver
– Projekteringsleder
– Projektleder
– VVS ingeniør

Du kan læse mere om stillingerne og arbejdet hos os her. Du kan også kontakte Kenneth Larsen, hvis du vil høre mere.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Det er den tid på året

13-12-2022

Hele kontoret dufter af julebag, takket være vores helt egen mesterbager, Kevin.

Hvis I skynder jer forbi, er der sikkert også smagsprøver til jer.

Julefrokost

09-12-2022

Alle PC’er er slukkede og årets julefrokost er i gang. En eftermiddag og aften i selskab med de bedste kollegaer.

JuLE Nisser på spi

06-12-2022

December er godt i gang og det mærkes hos vores kollegaer, hvor nisserne har pyntet op hos Thomas og Michael.


Vi håber alle el projekterne stråler af julehygge.

Hurra for os

01-12-2022

Hurraaa
I dag er en særlig dag for os – vi fylder nemlig 12,5 år – 150 måneder.
Det skal naturligvis fejres med verdens bedste kollegaer!

Det føles helt vildt, at der er gået 12,5 år. På den ene side, er det gået meget stærkt og på den anden side har vi nået virkelig mange ting.

Tusind, tusind tak til alle jer, der har været med på rejsen – om I har været med længe eller kort tid, som samarbejdspartner, kunde, kollega eller ven – bare TAK!

Rigtig god 1. december.

Kom så DANMARK

22-11-2022

Ja, Qatar er et åndssvagt sted at holde vm (særligt skørt at etablere køl på de store stadions). Men vi hepper selvfølgelig på drengene 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

KOSSÅDANMARK

Gode relationer er vigtige

18-11-2022

Vi har haft besøg af Søren Holmgren i dag, som har gjort os endnu klogere på hvordan vi opbygger gode relationer til hinanden og til jer – vores gode samarbejdspartnere og kunder.

Meget spændende at blive klogere på og fyldt med inspiration.

Aflevering på Bremen

14-11-2022

Hvis du kommer i Bremen Teater på Nyropsgade i København, har du måske bemærket, at det har været under ombygning.

Sammen med vores gode samarbejdspartner, HK Byg, har vi stået for ventilationsarbejdet, samt vand og køl. Det har været en spændende og udfordrende opgave, som vores kollega, Gustav Gammeltoft, netop har afsluttet.

Den gamle kontorbygning har fået moderniseret sine installationer, og der er bl.a. skabt et markant bedre indeklima til de mange medarbejdere, som så småt er begyndt at møde ind i de nyrenoverede lokaler.

KU-Rammeaftalen er underskrevet

12-10-2022

I smukke og historiske rammer, underskrev Jesper i går vores nye rammeaftale med Københavns Universitet. De næste år skal vi hjælpe dem med at vedligeholde og udvikle Nørre Campus, og bl.a. forbedre den bæredygtige udnyttelse af den store bygningsmasse.

Vi er enormt stolte og glade over aftalen og vi glæder os helt vildt til samarbejdet med KU.

Endnu en certificeret brandrådgiver

05-10-2022

Vores superseje kollega, Signe, har bestået eksamen hos DBI og er nu certificeret brandrådgiver til brandklasse 2.

Signe har ydet brandrådgivning i samarbejde med vores øvrige certificerede rådgivere over de seneste år. Nu er hun selv certificeret og dermed kan vi yde rådgivning inden for brandsikring og -forhold på endnu flere projekter.

Læs mere om vores rådgivning her.

Vi har vundet en historisk rammeaftale

27-09-2022

Vi er utroligt stolte over, at vi endelig fortælle, at vi sammen med vores samarbejdspartner Strunge Jensen, har vundet rammeaftalen for ingeniørrådgivning for Københavns Universitet på Nørre Campus.

Nørre Campus tæller bl.a. Panum bygningen og Mærsk-tårnet, samt flere andre meget spændende bygninger. De kommende år, skal vi hjælpe KU med at udvikle og vedligeholde deres bygninger, så de også i fremtiden kan danne rammen om uddannelse og forskning i verdensklasse.

Vi ser meget frem til samarbejdet med KU og Dissing+Weitling på opgaverne, hvor vi vil bidrage med vores ekspertise inden for tekniske installationerbrandteknisk rådgivningbæredygtig byggerienergirenoveringindeklima og moderne undervisningsfaciliteter.

En dag på sundet med JLE

02-09-2022

Vores sensommerfest er foregået på Flakfortet i Øresund. Fantastisk vejr og de bedste kollegaer.
Det lover for en god aften med holdet.

Bedre balance mellem familie- og arbejdsliv

26-08-2022

Vi vil give nybagte forældre bedre rammer til at nyde den første tid med et lille nyt familiemedlem. Med vores nye barselspolitik, understøtter vi derfor gode rammer og økonomiske vilkår i barselsperioden – bl.a. med fuld løn i den øremærkede barsel for både far og mor.

Det er vigtigt for os at give hinanden de bedste muligheder og forhold – både når du er på arbejde og når du holder fri. Vi giver hinanden de bedste muligheder for udvikling og frihed, og det gør det meget sjovere at være på job. 

Udvidet samarbejde med Brøndby IF

23-08-2022

Vi er glade og stolte over at kunne udvide vores samarbejde med Brøndby IF. 

Vi er trådt til som Brøndby Partner hos Brøndby IF Women og støtter dermed kvindefodbolden i Danmarks bedste klub. Vi ser frem til at fejre succeser med klubben.

Vi har støttet Brøndby IF igennem hele vores levetid. Det er der mange grunde til, men bl.a. giver det os et unikt netværk og fællesskab, som vi er meget glade for.

Forstærkninger efter sommerferien

19-08-2022

Sommerferien er helt forbi og vi har hentet forstærkninger.
Byd rigtig hjerteligt velkommen til Jonas Schack, Valdemar Deleuran og Jacob Stentoft, som I fremover kan være heldige at støde på her i Brøndby.

Jonas er startet som teknisk designer og bidrager til teamet med mange års erfaringer.
Valdemar er praktikant fra DTU og skal både lære og bidrage med nyeste viden.
Jacob er nyuddannet bygningsingeniør inden for bæredygtighed og skal bidrage til vores arbejde med bæredygtige byggerier.

Velkommen på holdet.

Stor renovering på Lautrupsgade

01-08-2022

Det tidligere domicil på Laurtrupsgade i København får et tiltrængt løft og bliver til et moderne kontorbyggeri med gode løsninger.

Renoveringen er endnu en sag, hvor vi forbedrer eksisterende bygninger og dermed forlænger bygningens levetid. Det er i høj grad bæredygtigt, at renovere og konvertere frem for at bygge nyt, og med vores fleksible, holdbare løsninger, vil bygningen være en attraktiv ejendom i mange år.

Bygningen skal fremover huse flere lejere, som har forskellige ønsker og krav. Derfor er der indarbejdet specielle løsninger i de forskellige lejemål, ligesom vi har indrettet fællesarealer med bl.a. kantine.

Projektet er blevet til i tæt samarbejde med vores gode samarbejdspartner ZESO ARCHITECTS. JL Engineering er totalrådgiver på opgaven og står bl.a. for tekniske installationerenergiindeklima, bæredygtighed og brand.

Vi er her stadig

13-07-2022

Selvom flere kollegaer holder sig en fortjent ferie, er der stadig fuld gang i kontoret.

Vi holder selvfølgelig arbejdet i gang, så projekterne får al den kærlighed de fortjener – også selvom solen skinner.

Rigtig god sommer.

Børnehuset Paletten er i top 3 – mon den vinder?

30-06-2022

Sammen med RUBOW Arkitekter, Anders Christensen Rådgivende Ingeniører og Gade & Mortensen Akustik, har vi stået for den fine renovering af det tidligere Blaagaard Seminarium så det i dag huser Børnehuset Paletten. Vi er super stolte over, at være nomineret som 1 af 3 til renoverprisen i kategorien Institutioner.

Se mere her: https://renover.dk/ni-nominerede-projekter-i-spil-om-at-vinde-renoverprisen-2022/. 

God sommeraften

24-06-2022

Vi har trukket stikket og melder klar til sommeraften på Retour med JLE-holdet.

Vi byder op til endnu bedre samarbejde

23-06-2022

Charlotte og Emilie er netop uddannet som IKT-koordinatorer og -ledere fra Molio. Herigennem har de fået mange gode kompetencer inden for samarbejdet mellem os og jer, vores gode samarbejdspartnere.

Vi vil bidrage til et godt samarbejde mellem bygherre, rådgivere og entreprenører. Her er det afgørende med en åben og tillidsfuld tilgang, samt et fælles ”sprog” og evne til at tænke ud af boksen, så vi – sammen – skaber de bedste løsninger i projektet. Med Charlotte og Emilies nye uddannelse, kan vi byde ind med endnu flere kompetencer i samarbejdet mellem aktørerne i byggeprojekterne.

Vi glæder os til at styrke samarbejdet og kommunikationen i projekterne – sammen med jer.

Vi søger

01-06-2022

I JL Engineering har vi verdens bedste kolleger og vi vil rigtig gerne være endnu flere! Læs mere om vores ledige stillinger her

– Erfaren projektleder
– VVS ingeniør / installatør
– Byggerådgiver med fokus på grøn energi

Dobbelt fødselsdag og Kristi Himmelfart

25-05-2022

Vi fejrer at Morten Nørager Christensen og Rasmine Søgren fylder år i dag med en fænomenal kage fra husbagermester Kevin.

Vi håber, I alle får en god Kristi himmelfarts weekend 

Hele holdet i München

22-04-2022

Hvis der er lidt stille på mailen fra os, er det fordi vi er taget på en spændende studietur i Sydtyskland, hvor den står på spændende virksomhedsbesøg og teambuilding.

God weekend.

Væk fra gas?

14-03-2022

For tiden hjælper vi mange kunder med at skifte væk fra gasfyr – med god grund.

Vi kan bl.a. hjælpe med en grundig energirenovering af ejendomme, hvor vi finder en bedre, billigere og mere bæredygtig løsning, hvor vi også ser på en bedre udnyttelse af energien.

Overvejer I at skifte fra gas til en anden løsning? Så er vi klar med ekspertise.

Julefrokost 2021

04-03-2022

Sidste års julefrokost blev afblæst, men nu er vi klar til det store slag på isen.

God weekend til alle.

Nominering til Paletten

01-03-2022

Vi er stolte over nomineringen til Renovérprisen 2022 for Børnehuset Paletten i Gladsaxe. Super spændende projekt, som vi har skabt sammen med gode partnere fra RUBOW arkitekter A/S, Anders Christensen Rådgivende Ingeniører og Gade & Mortensen Akustik A/S for Gladsaxe Kommune.

Vi ses på MIPIM

17-02-2022

Skal du til MIPIM? Så skal du da have en snak med Morten og Jesper.

Vi har stadig ledige plads i kalenderen og vil gerne mødes med nye og gamle samarbejdspartnere til en snak om bæredygtige og innovative løsninger, og om hvordan vi skaber værdi for alle i byggeriet gennem et godt samarbejde.

Tag fat i Morten eller Jesper, hvis vi skal tage en sludder i Cannes.

NY MAND PÅ HOLDET

03-02-2022

Vi har fået Frank Mortensen ombord som vores nyeste kollega og teknisk designer. Vi er enormt glade og stolte over, at kunne byde Frank velkommen til og nyder allerede godt af hans faglighed og gode humør.

NY KOLLEGA

21-01-2022

Med indgangen til 2022, er Erik Olsen startet hos os som ny VVS ingeniør. Erik er allerede i fuld gang med arbejdet og vi nyder hans faglighed i fulde drag.

Tag rigtig godt imod ham.

Vi skal give tilbud på totalrådgivning ifm. Harrestrup Å Skole

17-01-2022

Sammen med et meget stærkt hold af gode samarbejdspartnere, skal vi give bud på om- og tilbygninger på to skoler samt en nybygget udskolingsafdeling i Valby. Det er en meget spændende sag, hvor vi særligt skal bidrage med ekspertise inden for indeklima og bæredygtighed.

Vi er på hold med BBP ARKITEKTER, NORD Architects Copenhagen, Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S og KRAGH&BERGLUND Landscape Architects

RIGTIG GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

22-12-2021

Kære alle venner, kollegaer, kunder og samarbejdspartnere, Tak for endnu et fantastisk år! 2021 har budt på mange gode ting for os: flere fantastiske kollegaer, flere seje samarbejdspartnere, mange spændende sager – og selvfølgelig den fantastiske 11 års jubilæumsfest.

Igen i år har vi været så heldige at arbejde sammen med de bedste på de mest interessante projekter. Det er vi enormt stolte over. Der var én sag, som var særlig spændende: da vi måtte hjælpe stakkels Nissefar med en bæredygtig modernisering af loftet – det kan du læse om på billedet.

Fra alle os, skal der lyde et kæmpestort tak for i år – og et ønske om en glædelig, coronafri jul til jer og jeres familier.

Rasmine er vores nye brandrådgiver

01-12-2021

I dag kan vi byde velkommen til Rasmine Søgren, der er startet som Brandrådgiver hos os. Hun skal bl.a. hjælpe mange af vores gode samarbejdspartnere med afklaring af brandforhold og -strategier.

Vi er superglade for, at vi har fået en ny, kompetent kollega med på holdet – og vi håber I alle vil tage pænt imod hende.

Læs mere om vores brandrådgivning.

Ses vi på Building Green?

03-11-2021

Vi har sendt vores to bæredygtighedseksperter Jesper Christensen og Lasse Kildemoes til Building Green, hvor de bliver klogere på bæredygtighed og bliver inspireret af de mange gode oplæg.

Giv lyd, hvis vi skal mødes.

Fodboldtrøjefredag

24-10-2021

I dag er det #Fodboldtrøjefredag.

Fedt initiativ, hvor vi får luftet mange forskellige trøjer, og får støttet et godt formål. Kollegaerne har samlet ind til Børnecancerfonden og JL Engineering dobler donationen op, så vi får sendt et flot beløb afsted.

Læs mere og husk at støt på www.fodboldtroejefredag.dk

Endnu en vindersag

29-09-2021

Sammen med et stærkt hold af gode partnere, har vi vundet en spændende byudviklingskonkurrence. Vi glæder os til samarbejdet og opgaven, hvor der bl.a. skal opføres nye boliger, kvartershuse, sundhedshus og attraktive byrum.

Vinderholdet består af CORNELIUS VÖGE Atelier for Arkitektur, Gründl Haahr Arkitekter og MASU PLANNING.

Endnu en forstærkning

02-09-2021

Sommerens transfervindue blev afsluttet på bedste vis her i Brøndby: vi har nemlig fået endnu en stjerne på holdet. Daniel Lip er startet som El Ingeniør pr. 1. september.

Han kommer med stor erfaring som både ingeniør og installatør, og kan gå direkte ind i startopstillingen. Vi er superglade for at kunne tiltrække endnu en fagligt stærk og dygtig kollega, og ser frem til at hans bidrag på holdet. Byd ham rigtig hjerteligt velkommen.

Tusind tak!

27-08-2021

Vi har haft den mest fantastiske 10 (11) års jubilæumsfest i dag – tusind tak fordi I kiggede forbi! Tak for gaverne og alle hilsnerne. Det var helt perfekt at se jer alle sammen igen til en festlig dag. Det tegner godt til den næste fest!

Nye ansigter

24-08-2021

Vi har fået flere nye kollegaer efter sommerferien og er glade for at sige stort velkommen til Anja Andersen, Bjarke Kruhøffer og Dorte Reisfelt Saabye.

Anja er startet som teknisk designer elev. Hun studerer på Roskilde Tekniske Skole og bruger sine praktikperioder hos os over de næste par år. Vi glæder os til at forme endnu en teknisk designer stjerne.

Bjarke er kommet tilbage som ny-udklækket VVS Ingeniør. Han var i praktik hos os i starten af året ifm. afslutningen på hans uddannelse som installatør, og er nu startet som ny ingeniør.

Dorte er vores nye kontorassistent, og vil stå for kontorets drift. Hun kommer med solid erfaring i at få hverdagen til at glide på et kontor. Dorte bliver den første I får fat på når I ringer til os og hende, som tager pænt imod jer, når I besøger os.

Tag rigtig godt imod dem – og husk, at du kan hilse på dem – og alle os andre – til vores jubilæum på fredag.

Invitation til 11 års jubilæum

24-06-2021

Nu er det endelig tid til en ordentlig fejring af os – og vi håber, I vil komme og være med. Fredag d. 27. august omdanner vi parkeringspladsen til en festplads med foodtrucks, underholdning og alle vores bedste venner og samarbejdspartnere. Sæt allerede datoen i kalenderen nu – og tilmeld dig meget gerne på linket nederst. Vi glæder os til at se jer alle sammen.

Forstærkning til holdet

01-06-2021

David Friis er startet som VVS Ingeniør og er allerede i fuld gang med arbejdet på nogle spændende sager for én af vores faste kunder. Vi er meget glade for, at David er kommet med på vores hold, og vi ser frem til at gøre brug af hans ekspertise. Byd ham rigtig hjertelig velkommen!

Slukkede telefoner

28-05-2021

Endelig fik vi muligheden for at lave et længe ventet arrangement for kollegaerne. Fredag eftermiddag slukkede vi for PC’er og mobiler, og havde en sjov dag med aktiviteter, sol, god mad og drikke.

Tillykke Brøndby I.F.

25-05-2021

Det skal naturligvis fejres i Brøndby, at den lokale idrætsforening har vundet det danske mesterskab i fodbold.

Vi vil så gerne være lidt flere

19-05-2021

Vi søger lige nu efter en ny el ingeniør og en teknisk designer. Er det dig eller en du kender, så læs mere på jobsiden. Vi har mange interessante opgaver (som vi snart fortæller mere om) og vores nye kollega vil få mulighed for at arbejde på projekter, som passer til niveau, ambitioner og specialer.

Der er muligheder for at lave kvalitet hver gang, udvikling og samarbejde med de bedste i branchen. Og selvfølgelig verdens bedste kollegaer.

Se mere på vores jobside.

Prækvalificeret på Frederiksberg

29-04-2021

Sammen med gode samarbejdspartnere hos BAM Danmark A/S, NORD Architects Copenhagen, Ingholt Consult og Marianne Levinsen Landskab skal vi udarbejde et forslag til et nyt plejehjem på Frederiksberg, som skal bygges ved det eksisterende Søndervang. Ny Søndervang omfatter nybyggeri af 129 almene plejeboliger samt en klimaskole med udearealer.

Vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet og ser frem til at komme med vores bud på fremtidens plejeboliger.

Stress workshop

14-04-2021

Vi har haft besøg af Stig Sølvhøj i dag, som har gjort os klogere på stress. Tak for et spændende, provokerende og indsigtsfuldt oplæg om stress og hvordan vi håndterer det.

Super gode og lærerige pointer om sindet, hjernen og hvordan vi kan blive bedre til at hjælpe hinanden i svære situationer.

Mere arbejde kræver mere plads

26-03-2021

Vi bliver flere og flere kollegaer – og det kræver mere plads. Derfor har vi i dag overtaget nøglerne til et nyt mødecenter og frokoststue, som vi sætter i stand over de næste uger.

Vi glæder os til at vise det frem.

God weekend og god påske.

Endnu en spændende totalrenovering i højeste kvalitet

18-03-2021

I denne historiske ejendom på Bredgade i indre by, skal vi i gang med en større renovering og modernisering. Vi er i fuld gang med projekteringen af et tiltrængt løft, som skal resultere i nye, moderne kontorer af meget høj arkitektonisk kvalitet.

Vi står bl.a. for en omfattende modernisering af installationerne og et tæt samarbejde med arkitekten om at forene bygningens performance og æstetik. Desuden arbejder vi på en DGNB Certificering af bygningen i drift.

Vi glæder os til det fortsatte arbejde, og til at dele fremskridt med jer alle. Vores stærke team består af Kevin Hansen, Charlotte Østergård, Søren Pind, Ken Pedersen, Michael Nørager Christensen, Gustav Gammeltoft og Jess Friberg-Larsen.

PS: for nogle vil bygningen virke meget bekendt. Det var nemlig i denne bygning, at Skibsredder O.P. Andersen havde kontorer i filmen Martha fra 1967.

Velkommen til Kevin

05-03-2021

Vi er så heldige, at vi har kunne forstærke holdet med en ny teknisk designer: Kevin Hansen. Og det er vi virkelig glade for. Kevin er allerede i fuld gang med at dykke ned i de første sager, hvor han kommer til at bidrage med stor, specialiseret viden. Vi er glade for at have endnu en sej kollega med på holdet.

Vi har hjertet med

03-03-2021

Det nye DGNB Hjerte fokuserer på bygningers indeklima og sundhed, og giver os muligheder for at arbejde med det gode og sunde indeklima i bl.a. renoveringer af skoler og institutioner – noget, som vi er specialister i.

Vi vil gerne fremme sundheden og trivslen blandt børn og voksne, og derfor er vi glade for at Hjertet bliver lanceret. Vi ser nemlig flere gode fordele ved DGNB Hjertet:

– Fokus på sammenhænge: installationer, materialer, arkitektur, luft og akustik spiller alle ind på et godt indeklima. Pointen er netop at det er i samspillet mellem alle aspekter, at der opnås de bedste effekter.

– Ambitiøs certificering til indeklimaforbedringer: vi ser ofte behovet for indeklimaforbedringer på bl.a. skoler og institutioner, og vi ved at nytter noget, når man laver en god certificeringsordning, som løfter indeklimaet på alle parametre.

– Bredere fokus på indeklima: DGNB Hjertet kan hjælpe os med at fortælle om behovet for gode løsninger og det kan hjælpe flere bygherrer til at starte arbejdet med forbedringer.

Vi ser meget frem til at samarbejde med vores gode partnere om at udbrede gode løsninger og kendskabet til DGNB Hjertet. Kontakt vores bæredygtighedsspecialister i dag og hør mere. 

Totalt i orden fredagsbar-bar-bar

12-02-2021

Vi havde den store fornøjelse af DJ Harske Hubbi til vores virtuelle fredagsbingo-banko-bar. Der blev spillet banko, skrålet og skålet. Dejligt igen at kunne lave et arrangement med kollegaerne.

Spændende transformation i gang

28-01-2021

Sammen med bl.a. ZESO ARCHITECTS er vi i gang med transformationen af en smuk, tidligere industrihal i Valby, som i fremtiden skal danne rammen om moderne, fleksible arbejdspladser.

Projektet byder på mange spændende opgaver for os – bl.a. at skabe topmoderne installationer og indeklima i en ældre ejendom, og at tilpasse installationerne til de æstetiske visioner.

Læs mere om projektet her. 

Branddygtig kollega

27-01-2021

Det hjælper på humøret en mandag i januar, når endnu en kollega gennemfører en uddannelse. Signe Bjerrum har bestået CFPA Brandteknisk Diplomuddannelse hos DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut – med bravur, selvfølgelig. Dermed er endnu en kollega nærmere certificering som brandrådgiver. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning. Stort tillykke til Signe.

Endnu en vundet sag

12-01-2021

Vi er meget stolte over at have bidraget til dette spændende vinderprojekt i Assens. Sammen med gode partnere i WE Architecture og Regnestuen skal vi stå for det nye “multitek”, som skal binde by og havn sammen og skabe liv i området.

Det bliver en rigtig interessant opgave, som vi glæder os meget til at komme rigtigt i gang med.

Rigtig glædelig jul og godt nytår

18-12-2020

2020 har godt nok været et specielt og underligt år. Men vi ser nu alligevel tilbage på endnu et godt år, som har budt på mange sjove opgaver, spændende samarbejdsopgaver med jer og flere, nye kollegaer her hos os.

Vi ser frem til et begivenhedsrigt 2021, hvor vi allerede nu kan se frem til nogle meget spændende projekter. Forhåbentlig bliver det også til endnu mere samarbejde (både på teams og i virkeligheden). Og så håber vi, at 2021 bliver slutningen på corona!

Med ønsker om en rigtig god, corona-sikker jul til jer alle og et dejligt nytår. Alle os hos JL Engineering.

Ikke to ens dage … og dog.

19-11-2020

Med mange spændende og sjove projekter på blokken, er der ikke to dage, der er ens hos os. Og dog …

Hver eneste dag samarbejder vi – her på kontoret og med jer – om at skabe tekniske løsninger, der gør hverdagen nemmere og bedre på landets skoler, kontorer og i de danske hjem. Og det er super fedt, at vores kreative samarbejde på tværs af fag og virksomheder gør en forskel for alle parter.

Tak til alle jer, der knokler, udfordrer og tænker ud af boksen sammen med os.

Vil du også samarbejde med os på dit næste projekt? Så tag fat i én af vores kollegaer i dag og lad os sparke samarbejde i gang.

Du finder kontaktinfo på linket herunder.

Verdensmål i byggeriet og DGNB?

05-11-2020

Hvordan kan FNs Verdensmål integreres i byggeriet? Hvad betyder DGNB-certificering konkret – og hvordan får man sin bygning certificeret til guld?

Det er nogle af de gode spørgsmål, som vores kunder og samarbejdspartnere ofte stiller os, når vi har hjulpet med bæredygtige løsninger i både erhvervs-, bolig- og skolebyggerier. Vi hjælper alle på vej i en grønnere retning – også dig.

Vil du også vide mere om bæredygtighed i byggeriet og innovative løsninger, så kontakt én af vores bæredygtighedseksperter i dag: Jesper Christensen, Casper Stefansen og Metin Sinanovski. (LINK)