Skip to main content

Projektdata


Bygherre

PFA Ejendomme

Beliggenhed

København

Rådgivningstype

Totalrådgiver og projekteringsledelse

Samarbejdspartnere

ZESO architects, KI, Hoffmann

Areal

12500 m²

Byggesum

ca. 90 mio. kr.

År

2021 – 2023

Entrepriseform

Totalentreprise

Stade

Under udførsel

Lautrupsgade


Omfattende renovering og modernisering af større erhvervsejendom, som er konverteret fra domicil til moderne flerbrugerhus. Der etableres fælles faciliteter i stueetagen med bl.a. mødelokaler og kantine, samt fleksible kontorer på de øvrige etager. Som bygherres totalrådgiver, har vi ansvaret for hele projektet og står for et godt samarbejde med de øvrige parter i arbejdet.

Vi er totalrådgiver på denne omfattende ombygning og modernisering af  en erhvervsejendom i Københavns nordhavn. Det tidligere domicil skal omdannes til et moderne, fleksibelt flerbrugerhus. I stueetagen er der lavet gode fællesfaciliteter med bl.a. møderum og kantine. De øvrige 5 etager indrettes til forskellige lejere.

Vi har haft ansvaret for de tekniske installationerenergi og indeklima i projektet, og har bl.a. stået for en væsentlig modernisering af installationerne og forbedring af indeklimaet, så begge nu lever op til moderne standarder. Installationerne er projekteret med fleksi-bilitet for øje, så de nemt kan opdateres til nye brugere i fremtiden.