Skip to main content

Vi har hjertet med

03-03-2021

Det nye DGNB Hjerte fokuserer på bygningers indeklima og sundhed, og giver os muligheder for at arbejde med det gode og sunde indeklima i bl.a. renoveringer af skoler og institutioner – noget, som vi er specialister i.

Vi vil gerne fremme sundheden og trivslen blandt børn og voksne, og derfor er vi glade for at Hjertet bliver lanceret. Vi ser nemlig flere gode fordele ved DGNB Hjertet:

– Fokus på sammenhænge: installationer, materialer, arkitektur, luft og akustik spiller alle ind på et godt indeklima. Pointen er netop at det er i samspillet mellem alle aspekter, at der opnås de bedste effekter.

– Ambitiøs certificering til indeklimaforbedringer: vi ser ofte behovet for indeklimaforbedringer på bl.a. skoler og institutioner, og vi ved at nytter noget, når man laver en god certificeringsordning, som løfter indeklimaet på alle parametre.

– Bredere fokus på indeklima: DGNB Hjertet kan hjælpe os med at fortælle om behovet for gode løsninger og det kan hjælpe flere bygherrer til at starte arbejdet med forbedringer.

Vi ser meget frem til at samarbejde med vores gode partnere om at udbrede gode løsninger og kendskabet til DGNB Hjertet. Kontakt vores bæredygtighedsspecialister i dag og hør mere. 

Seneste nyheder