Skip to main content

Projektdata


Bygherre

Friheden Bolig A/S

Beliggenhed

Frederiksberg

Rådgivningstype

Installations-, Energi- og Brandrådgivning

Samarbejdspartnere

ZESO Architects, Ingholt Consult, SF Management

Areal

7983 m²

Byggesum

60 mio. kr.

År

2018 – 2021

Entrepriseform

Hovedentreprise

Stade

Afsluttet

Ungdomsboliger: Finsensvej


I denne sag, har vi bidraget til transformationen af en tidligere erhvervsejendom til moderne ungdomsboliger. Ejendommen vil fremover indeholde 188 lejligheder med eget bad, toilet og thekøkken, samt en række fede fællesfaciliteter. Foruden at ombygge ejendommen til boliger, har vi bidraget til en væsentlig forbedring af bygningens energiforbrug.

Ejendommen er ombygget fra kontorer og erhverv til moderne ungdomsboliger og fællesfaciliteter. De nye, unge beboere kan flytte ind i lækre lejligheder med eget bad og toliet, centralt beliggende på Frederiksberg. Foruden 188 nye lejligheder, rummer ejendommen en række gode fællesfaciliteter, som f.eks. biograf, motionsrum, vaskerum og en fed tagterrasse.

Vi har stået for alle tekniske installationer i projektet, samt energidesign og brandstrategi. Vi har haft særligt fokus på at optimere bygningens indeklima og forbedre energiforbruget, hvilket kommer beboere til gode i hverdagen, og bygherre får alle fordelene ved en bedre og billigere drift af bygningen.