Skip to main content

Projektdata


Bygherre

NREP

Beliggenhed

Farum

Rådgivningstype

Ingeniørrådgiver

Samarbejdspartnere

Ingholt Consult, PLH

Areal

10700 m²

Byggesum

ca. 130 mio.

År

2021 – 2024

Entrepriseform

Totalentreprise

Stade

Projektering i gang

Kulturporten


Nybyggeri af 90 moderne boliger i hjertet af Farum. Projektet skal være en del af det nye kulturelle center i Farum, hvor der skal være mere liv. Bolig-projektet skal certificeres til DGNB Guld og der skal tænkes smarte, innovative løsninger ind fra starten. Vi har bl.a. ansvaret for tekniske løsninger, energi, indeklima og brand.

Bag den store “kulturport” i hjørnet af bebyggelsen, finder man adgang til en ny, grøn byhave og Farum Kulturhus. Boligprojektet danner altså porten til et grønt byrum, som skal byde velkommen og danne rammen om en masse liv i området. Selve boligerne bliver moderne, attraktive 2- og 3-værelses lejligheder, hvor der er fokus på kvalitet og gode løsninger. Der er tænkt bæredygtighed ind fra start og byggeriet forventes certificeret til DGNB Guld.

Vi har stået for de tekniske installationer i projektet, og har bl.a. brugt vores gode erfaringer med gode løsninger til moderne hjem. Desuden har vi stået for energi, indeklima, dagslys, bæredygtighed og brandstrategi.