Skip to main content

Holistisk tilgang renoveringer er win-win-win

11-11-2023

Vi arbejder på at forene bygningernes performance og æstetik for at skabe unikke arbejdspladser, hjem og klasselokaler. Og i samarbejdet mellem ingeniør, arkitekt, entreprenør og bygherre, ligger nøglen til de bedste resultater.

Over de sidste mange år, har vi arbejdet på en del transformationer og ombygninger af både boliger, erhverv og institutioner. Vi har – sammen med arkitekter, ingeniører og entreprenører – skulle omdanne gamle, slidte, udtjente bygninger til moderne, bæredygtige arbejdspladser, hjem og legerum. Det er ikke altid nemt.

Men det er oftest den bedste løsning, at opgradere, bevare og forskønne ældre ejendomme frem for at rive ned og bygge nyt. I de svære situationer, kan man ofte blive fristet til at stå på sit eget felt og sige ”sådan skal det være”. Men det er vores oplevelse, at det skaber hovsa-løsninger og usammenhængende løsninger, som ikke gør gavn for nogen.

Vores tilgang til renoveringer er løsningsorienteret og kreativ. Vi skal finde løsningerne i fællesskab, så vi i højere grad kan bevare og opgradere bygninger. Det kan godt være, der skal indgås et kompromis hist og her, men det er som regel bedre i sidste ende, hvor det handler om at få en bygning til at performe bedst muligt, på en bæredygtig måde og med alle tænkelige hensyn til indretning og æstetik.

Det har vi fortalt lidt om i seneste nummer af Byggeri + Arkitektur, som du kan læse her.

Seneste nyheder