Skip to main content

En unik sag nærmer sig sin afslutning

03-09-2023

På Lautrupsgade 13-15 har vi hjulpet bygherre med en stor modernisering og transformation af bygningerne. Sagen handler om et tidligere domicil på ca. 12.500 m2, som er lavet om til et moderne flerbrugerhus og kontorfællesskab.

Vores kollega, Bjarke, har projekteret VVS løsningerne og ført tilsyn undervejs. Han fortæller at projektet har været et rigtigt spændende projekt, fordi man har arbejdet med kvalitet ned i mindste detalje og valgt de rigtige løsninger hele vejen.

Vi har blandt andet udskiftet de gamle 2-vejs kølebafler til nye 4-vejs, som giver langt bedre komfort og bedre styring. I kombination med VAV-regulering og en generel energioptimering, har det medført en meget bedre driftsøkonomi og store energibesparelser.

For os, har det været endnu et projekt hvor vi har kunnet indarbejde gode løsninger af høj kvalitet fra start – og det er fedt, siger Bjarke. Det er noget man er stolt af. Desuden er det lykkes os – sammen med de øvrige parter – at få projektet i mål på trods af en stram tidsplan.

Vi har været totalrådgiver på opgaven og har hjulpet bygherre fra starten med at finde de rigtige løsninger til deres ønsker.

1000 tak for et godt samarbejde til hovedentreprenør Hoffmann, arkitektrådgiver, ZESO Architects, konstruktionsingeniør, KI Rådgivende Ingeniører, rådgiver, Newsec, og bygherre PFA.

Seneste nyheder