Skip to main content

Projektdata


Bygherre

Udviklingsselskabet By & Havn

Beliggenhed

Nordhavn

Rådgivningstype

Teknisk rådgiver for bygherre

Samarbejdspartnere

Cubic Group, NEP rådgivende ingeniører, Rørbæk og Møller Arkitekter, Jönsson Entreprise

Areal

ca. 18.000 m²

Byggesum

ca. 300 mio. kr.

År

2022-2024

Entrepriseform

Hovedentreprise

Stade

Under udførsel

Pakhus 47


Københavns nordhavn er under voldsom udvikling og nye bygninger skyder op med plads til boliger, erhverv og kontorer. Men også de gamle industribygninger bliver moderniseret, blandt andet Pakhus 47 fra 1946, som oprindeligt har været lager for kaffe og andre eksotiske varer fra Østasien. Bygningen er bevaringsværdig og moderniseres nu til kontorer og spiseri.

Vi har hjulpet bygherre med rådgivning i forbindelse med de tekniske arbejder i bygningen og færdiggjort projektet. Som teknisk rådgiver har vi særlig arbejdet med at sikre gode tekniske faciliteter, som skal bruges til moderne arbejdspladser. Vi har bl.a. hjulpet med at sikre korrekt forsyning, godt indeklima og en generel opgradering af al teknik.

I løbet af 2024 står projektet færdigt og skal huse en moderne IT virksomhed og et spiseri i stueetagen. Begge stiller store krav til teknikken og vi har hjulpet med at indarbejde ønsker og specifikke behov.

Bygningen skal certificeres til DGNB Sølv, og der er indtænkt genanvendelse, hvor det giver mening. Vi har stået for et bæredygtigt energidesign og et godt indeklima.