Profil: JL Engineering A/S


Vi er rådgivende ingeniører med speciale inden for tekniske løsninger i alle typer byggerier. Vi varetager den komplette ingeniøropgave i flere byggeprojekter, hvor vi bidrager med vores brede erfaringer og store netværk af faste samarbejdspartnere. Sådan sikrer vi dig kompetent og fleksibel rådgivning.
firmaprofil
Hver dag bruger vi vores faglighed til at skabe løsninger, som lever op til vores kunders ønsker og behov. Hvad end vi arbejder med mindre renoveringsopgaver eller store nybyggerier, bringer vi vores kompetencer i spil så tidligt som muligt. Sådan sikrer vi en optimal kombination af de forskellige discipliner i byggeriet. Vi har fokus på sammenhænge i byggeriet med omtanke for den helhed, som byggeriet indgår i, bl.a. gennem vores gode forståelse for funktionelle, æstetiske og bæredygtige hensyn.

Du vil opleve, at samarbejdet med os er præget af en kreativ, tværfaglig og løsningsorienteret tilgang, så vi kan skabe gennemtænkte løsninger for dig og dit projekt.
Rådgivning i øjenhøjde
Vi bruger vores tværfaglige tilgang i samarbejdet med de andre involverede i byggerierne, og således har vi kunnet udvikle os til at kunne arbejde på store, komplicerede projekter og etablere faste samarbejdsaftaler med eksperter, som vi kan inddrage i projekterne. Derfor håndterer vi ofte den samlede ingeniøropgave, med bl.a. konstruktion, brand, energi og indeklima.

JL Engineering er i dag en ambitiøs og kompetent virksomhed, der er godt rustet til at arbejde på morgendagens byggerier. Gennem samarbejde, faglig udvikling og rådgivning i øjenhøjde, glæder vi os til at skabe moderne og funktionelle byggerier af højeste kvalitet.
Identifikation
JL Engineering A/S
Nygårds Plads 9
2605 Brøndby
CVR: 32890938
Startår: 2010
Antal medarbejdere: 19
Arbejdsområder
Registrering
Beregninger
Byggeprogram og analyser
Projektering og opfølgning
Optegning (2D og 3D)
Budgettering
Fagtilsyn
Byggeledelse
Kvalitetssikring og projektgranskning
Bygherrerådgivning
Brandteknisk rådgivning
Commissioning
specialer
VVS
El
Ventilation
Energi
Indeklima
CTS/Bygningsautomatik
LAR
Kloak
Sprinkler
Procesanlæg
Brand