Lars er startet i vores El-team

05-11-2019
Lars Petersen er startet som ny El Ingeniør pr. 1. november. Han bliver en rigtig god forstærkning til vores el-team, hvor han kommer til at bidrage til flere af de store nybyggerier, vi skal igang med. Rigtig stort velkommen til Lars.
Lars er startet i vores El-team

Ny skole i København

10-09-2019
Sammen med et rigtig stærkt team, har vi vundet konkurrencen om en ny skole på Sluseholmen i København. Vi glæder os utroligt meget til et fortsat godt samarbejde med BAM Danmark A/S, JJW ARKITEKTER, AB Clausen A/S - Rådgivende Ingeniører, Thing Brandt Landskab ApS, Keingart Space Activators, Via Trafik Rådgivning A/S og Gade & Mortensen Akustik A/S. Læs mere her: https://www.licitationen.dk/article/view/675401/internationalt_team_skal_bygge_ny_skole_pa_sluseholmen
Ny skole i København

Stort velkommen til Murat

06-09-2019
Vi er meget glade for, at sige velkommen til Murat Kekec, som er startet som Projektleder inden for VVS d. 1. september 2019. Han kommer til at bidrage til flere af de nye, spændende projekter vi starter op i løbet af efteråret. Murat kommer med mange års erfaringer fra bl.a. Niras og EKJ.
Stort velkommen til Murat

Velkommen til Søren og Pernille

08-08-2019
Næsten alle er tilbage fra en god sommerferie - og der er også nye ansigter. Søren Pind Jensen er startet som Ingeniør inden for VVS og Ventilation, og Pernille Pedersen er vores nye Piccoline. Vi er rigtig glade for, at de vil bidrage til arbejdet her hos os. Tag rigtig godt imod dem.
Velkommen til Søren og Pernille

Slukkede computere

26-06-2019
Computerne er slukket og vi skyder weekenden igang med en god petanque-dyst på Boulebar Danmark. God weekend.
Slukkede computere