Vedr. Coronavirus

14-03-2020
Hver dag arbejder vi på, at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Det gør vi stadig, men pt. foregår det hjemmefra. Vi har fulgt myndighedernes anbefalinger, og sendt alle hjem. Heldigvis er alle vores seje kollegaer indstillet på at give den en skalle fra hjemmekontoret, så vores projekter kan køre videre. Men: vi kommer ikke til at besvare hovednummeret, så hvis du skal have fat på én af os, så send en mail eller ring direkte. Du kan finde vores kontaktinfo her:
Vedr. Coronavirus

Velkommen til Ann

04-02-2020
Vi er superglade for at kunne byde velkommen til vores nye kollega, Ann Bisgaard Andersson, som er startet som Ingeniør d. 3. februar. Ann kommer til at bidrage med mange gode erfaringer til vores projekter, og vi glæder os over at hun kommer til at bruge sine stærke kompetencer i vores team. Ann er blevet kastet ud i arbejdet på vores Finsensvej-projekt, som handler om transformation af en tidligere kontorejendom til ungdomsboliger. Ann kan kontaktes på 8881 3000 og ann@jl-eng.dk. Byd hende godt velkommen.
Velkommen til Ann

Ses vi på mipim?

03-02-2020
Vi sender Jesper Christensen og Jeppe Nielsen afsted til Cannes til dette års MIPIM. De har stadig ledige pladser i kalenderen til en kop, et glas eller en pindemad. Kontakt på jesper@jl-eng.dk eller jeppe@jl-eng.dk, hvis du er interesseret i et møde.
Ses vi på mipim?

Lars er startet i vores El-team

05-11-2019
Lars Petersen er startet som ny El Ingeniør pr. 1. november. Han bliver en rigtig god forstærkning til vores el-team, hvor han kommer til at bidrage til flere af de store nybyggerier, vi skal igang med. Rigtig stort velkommen til Lars.
Lars er startet i vores El-team

Ny skole i København

10-09-2019
Sammen med et rigtig stærkt team, har vi vundet konkurrencen om en ny skole på Sluseholmen i København. Vi glæder os utroligt meget til et fortsat godt samarbejde med BAM Danmark A/S, JJW ARKITEKTER, AB Clausen A/S - Rådgivende Ingeniører, Thing Brandt Landskab ApS, Keingart Space Activators, Via Trafik Rådgivning A/S og Gade & Mortensen Akustik A/S. Læs mere her: https://www.licitationen.dk/article/view/675401/internationalt_team_skal_bygge_ny_skole_pa_sluseholmen
Ny skole i København